Farmářský trh

Dvůr Kobylisy

unikátní společensko – kulturní prostor pro setkávání, poznávání, odpočinek a nakupování farmářských potravin a originálních výrobků domácí či netradiční výroby

Novinky

Stand-Up Comedy 17.5.2024

Přijďte se pobavit do dvora. Bistro Na konci světa pro vás připravilo jedinečnou show. V komediálním vystoupení se představí Dj Nadja Hůlková, Adam Kory, Zdeněk Hruška a Honza Pařil. Startujeme v 19.30.

Chytrý kvíz ve dvoře od 25.3.2024 každé pondělí

Od 25.3. se můžete každé pondělí zúčastnit a pobavit u chytrého kvízu v prostorách hospůdky Na konci světa.

Volný obchodní prostor ve dvoře

Pokud máte zájem o pronájem menšího obchodního prostoru ve dvoře, ozvěte se nám!
Můžete volat nebo se prezentovat mailem na adrese: info@dvurkobylisy.cz. Prostor je vhodný zejména jako menší pizzerie či jiné občerstvení nebo farmářské potraviny a jiné výrobky

Co se dělo ve dvoře

Kobyliský masopust 27.1.2024

Kobyliský masopust v sobotu 27.1. od 11:00 do 14:00 hodin ve dvoře 🎭🤩 Pojďme si společně užít bláznivé masky, dobroty, živou hudbu a tvořivé dílny pro děti 👨‍👩‍👧‍👦😉 🕚 Průvod masek začíná v 11.00 hodin. Tvořivé dílny pro děti již od 10.00 hodin. Pořádáme spolu s AMPI a za podpory Městské části Praha 8.

Silvestr ve dvoře

Přijďte s námi přivítat nový rok 2024 🕺🎤 hrát pro vás bude živá hudba - Saša Ritchie Creamona a spol. Můžete se těšit na vyhřívaný stan, grilování, pivo, víno, alkoholické i nealkoholické nápoje a mnoho dalšího 🤩 Vstup volný 😉 Rezervujte si své místo osobně nebo na tel.: 776 080 286

Food truck Mey Dey

Nově u nás najdete oblíbený food truck. Čekají na vás hamburgery všeho druhu, bramborové i batátové hranolky, saláty, cibulové kroužky. Samozřejmostí jsou i vlastní omáčky. Neváhejte a přijďte ochutnat, otevřeno je každý den od 11.00 do 21.00 hodin, v pátek a v sobotu až do 22.00 hodin.

vino

Nová vinárna U Myšky

Přijďte posedět nad skleničkou dobrého vína z vinařství Košulič v naší nové vinárně U Myšky. Denně se můžete těšit na rozlévaná vína i na čerstvý svařák. Vinárnu najdete ve spodní části dvora, kde si můžete užívat útulného prostředí uvnitř i venku za každého počasí.

louskacek

Louskáček opět ve dvoře

Dorty, slané koláče, quiche a nejlepší ořechové koláče. To jsou kalitní potraviny bez použití "éček" a bez "nadýchávání" objemu. Produkty Louskáček jsou pro všechny, kteří preferují kvalitu a nespokojí se s průměrem.

langoše

Nově domácí langoše a bramboráky

Rodinná receptura výborných domácích langošů z čerstvého těsta. Langoše na sladko, naslano nebo jen s česnekem a sýrem. Pro milovníky bramboráků jsou připraveny výborné bramboráčky opět z domácího těsta. Přijďte ochutnat.

halloween

Halloween ve dvoře! 26.10.2023

Přijďte k nám do dvora 26.10. ve 14 hodin a užijte si s námi atmosféru Halloweenu s dlabáním dýní, tombolou a soutěží o nejlepší masku. Nebude chybět ani hudební program, divadlo a oblíbené malování na obličej. Masky a převleky všeho druhu vítány.

Vánoce v létě

23.7. Vánoce v létě

Pokud jste zůstali v Praze, tak se přijďte pobavit do dvora. Od 14:00 budou Vánoce! Pro děti bude připravena soutěž o dárky ve zpěvu koled, malování na obličej, elfové, Santa i vánoční stromeček. Těšit se můžete na výborný řízek s bramborovým salátem i na cukroví. Točit se bude 11° z pivovaru Kamenice, bude i ledový svařák, punč a domácí vaječný likér. K tanci a poslechu bude hrát kapela Gangsters live.

29.6. Kytka pro paní učitelku

Ve čtvrtek 29.6.se dvůr opět promění v ráj pro děti.

1.6. Dětský den ve dvoře

Ve čtvrtek 1.6. od 14:30 se koná ve dvoře dětský den. Spousta zábavy pro děti i dospělé. Nudit se určitě nebudete, čeká na vás soutěž v pojídání koláčů, skákací hrad, bubnování, výroba šperků, diskotéka, výborná zmrzlina, hamburgery, koláčky a mnoho dalšího. Pojďme si společně užít legraci a kousek venkova u nás ve dvoře.

Zmrzlina ve dvoře

Od dubna u nás nově najdete obchůdek Do kornoutu, cukrárnu s velkým výběrem zmrzlin a exkluzivních dortů. Kromě klasiky na vás čekají i bezlepkové dorty, domácí limonády, koktejly a samozřejmě i zmrzlinové poháry. Zastavte se u nás a vyzkoušejte.

Jaro v plném proudu

Jaro je ve dvoře na každém rohu. Sazenice všeho druhu, ať už na zahrádku nebo na balkon. U nás najdete vše .... od ranné zeleniny až po pivečko na sluníčku.

Velikonoce

Velikonoční trhy ve dvoře

6.4. se ve dvoře konají velikonoční trhy. Přijďte se naladit na Velikonoce 🐣 od 15:00 hodin budeme malovat vajíčka 🥚 a plést pomlázky. Nebude chybět ani speciální menu z vajec 🍳. Po celý den si pak můžete užít našeho farmářského sortimentu, navíc i letní sazenice, pomlázky, dřevěné kraslice, eko citrusy 🍋 a šperky z minerálních kamenů a chirurgické oceli.

Petite Bruges bistro se probouzí ze zimního spánku

V pondělí 6.3. se na vás těšíme. Vy se můžete těšit na vaše oblíbené speciality, jako jsou hamburger, quesadilla, belgické hranolky a podobné dobroty. S jarem ožívá i náš dvůr, tak se zastavte na pivečko, na pokec a užijte si kousek venkova u nás ve dvoře.

kvetiny

Love & Bloom Flowers

Nový rodinný obchůdek ve dvoře s krásnými květinami a kyticemi. Obchod nabízí i velmi oblíbené kytice do krabice, které oceníte zejména tam, kde je péče o klasickou řezanou kytici problematická. Pořídíte zde i krásné dekorace a doplňky všeho druhu. Udělejte radost sobě nebo svým blízkým.

Nejen tržiště

Farmářské potraviny

Jídlo a pití

Kulturní prostor

Partneři akcí:

Dvůr – nejen tržiště

Přejít na začátek